Tudtad?

Azok az emberek akik élnek a home staging erejével- a lakás eladás előtti felkészítésével- az alábbi jellemzőkkel rendelkeznek.

Te magadra ismersz?

 

1. Pénzügyi tudatossággal rendelkeznek (hiszen egy lakás eladás előtti felkészítésével akár több millió forintot is kereshetnek a tulajdonosok)

2. Céltudatosak (tudják, hogy mit szeretnének...értékes, problémáktól mentes, igényes lakást eladni egy megbízható vevőnek. A lehető legrövidebb idő alatt a lehető legtöbb pénzt szeretnék megkeresni, amit adott esetben akár egy új ingatlanba fektethetnek be)

3. Elismerik a szaktudást ( a newdesgin home staging-nél mindketten közgazdászok vagyunk, akik folyamatosan fejlesztik magukat, személyes és online tanfolyamokon vesznek részt, a Magyarországon elérhető összes képzést elvégezték  -  a szakma legjobbjától tanulva - az MSP home staging oktatási központban. A felkészítés során ha kell festünk, súrolunk, vasalunk...)

4. Igényesek magukra és a környezetükre (a home staging során a vevőnek értékes lakás hozunk létre, aki hajlandó felárat fizetni azért amire vágyik...az álomotthonra)

5. Fontos az idejük ( mi végezzük el és készítjük el a piacelemzést, a célcsoport kutatást, hangulat elemzést, teendői és beszerzési listát, a beszerzést, a berendezést, dekorálást, fotózást, marketing anyagot, ingatlan bemutatását stb.)

6. Felismerik az eredményességet ( a home stagingre mint befektetésre gondolnak, ami gyorsan és többszörösen megtérül)

7. Hajlandóak áldozni a cél érdekében! (idő+pénz+energia)

8. Fontos nekik a nyugalom ( az ingatlan eladása időnként nagyon stresszes tud lenni...mennyiért tudod majd eladni? elmegy majd annyiért? jól áraztam be? jó képeket tettem fel? jönnek majd az érdeklődők? alkudozni fognak? mennyit engedjek belőle? meddig kell árulnom? és még sokáig sorolhatnánk. A home staginggel a lakást maximálisan felkészítjük ahhoz, hogy az a lehető legrövidebb idő alatt a legmagasabb áron keljen el vagy éppen eladjuk az eladhatatlant!)

 

Ha te is magadra ismersz és ingatlan eladás előtt állsz akkor ne habozz üzenj nekünk vagy  hívj!