A felkészítésre váró lakás kitűnő lokációval rendelkezett. A 13. kerületben, Angyalföldön, egy 2007-ben épült, portaszolgálatos társasház 5. emeltén helyezkedett el.

A 48 nm-es 2 szobás lakás eladásának nagyon egyszerű okai voltak. A család bővülése folytán a tulajdonosok kinőtték azt és egy nagyobb otthonba költöztek még a felkészítés megkezdése előtt.

A maximális ár eléréséhez a home staging-et most kisebb felújításokkal kombináltuk. 

Feladataink: 

-kisebb javítások elvégzése
-tisztasági festés
-konyhaszekrény felújítása: A konyhabútorról sokat gondolkodtunk, mert a korpusz jó állapotban volt, így azt nem szerettük volna feltétlenül lecserélni, de abban biztosak voltunk, hogy a konyhabútorra ráfér egy kis stílusváltás.

A költségvetésbe a teljes frontcsere nem fért volna bele, így próbára tettük magunkat és ecsetet vagyis festékszórót ragadtunk, hogy egy selyemfényű fehér színt kapjanak a konyhaszekrény frontjai, valamint vettünk új fogantyúkat, amivel teljesen új karaktert kapott a régi szekrény. A konyha megújulásában nagy szerepe volt a munkapult lecserélésének is, amivel teljes lett az az összhatás, amit el szerettünk volna érni.

-fürdő, wc burkolása
-megfelelő bútorozás kialakítása
-dekorálás 

Az egész projekt alatt természetesen szigorúan betartottuk a költségvetési tervet! 

Elért eredmények:

  • A lakást 1 nap alatt sikerült értékesíteni ALKU NÉLKÜL! 
  • A felkészítés előtti ár: 38M Ft
  • Felkészítésre és felújításra költött összeg: 1,4M Ft
  • Eladási ár: 49M Ft

 

Nézzétek meg a profi enteriőr fotókat! 

 

ELŐTTE-UTÁNA fotók!