Ennél a felkészítésnél nem volt nehéz dolgunk, mert a lakás újszerű állapotú volt, magas minőségben, igényesen kivitelezett, minden megfelelően működött, egyszóval egy nagyon jó alappal dolgozhattunk. Az ingatlan tulajdonosa akkor keresett meg bennünket, mikor már kész volt a lakás teljes felújításával, de a helyiségek berendezése még nem volt teljesen tökéletes. A lakás meghirdetése előtt úgy érezte, hogy ha egy magas minőségű luxus lakást szeretne hirdetni, annak a hirdetési portálokon is ezt a hangulatot kell tükröznie. 

Feladataink:
A halószobát újrabútoroztuk, és pár szükséges bútort még beszereztünk a többi helyiségbe, hogy funkcionálisan megfelelő életteret kapjunk, amely megfelel a potenciális vevők igényeinek. 
A megfelelő dekorációk kiválasztásával, minden apró részlet a helyére került és egy modern, harmonikus, otthonos enteriőrt hoztunk létre, amely maximálisan megfelel a kijelölt célcsoport igényeinek.
A fotózás után, elkészítettük a marketing anyagokat, kiválogattuk a legjobb fotókat, hogy a lakás méltóképpen jelenhessen meg a hirdetési felületeken.
Elért eredmények:
Felkészítés előtti becsült ár: 90 M Ft
Lakás felkészítésére fordított összeg: 420 000 Ft
Eladási ár: 99 M Ft, ALKU NÉLKÜL! 

Nézzétek meg a profi enteriőr fotókat!