Megint egy újabb projekt amelynél bebizonyosodott, hogy minden home stagingre költött forint többszörösen megtérül. Soha nincs kétségünk afelől, hogy működik-e a home staging, de amikor ilyen gyors és sikeres eladás áll mögöttünk, az még jobban megerősíti a hitünket.

A projektjeink közül ennek, a 13. kerületi lakásnak a felkészítése tartogatta a legtöbb kihívást és persze talán örömöt is. Összességében rengeteget tanultunk belőle. Mind szakmailag, mind emberileg.

1. Milyen állapotú a lakás?

Összességében egy jó állapotú lakás felkészítésére kértek fel minket, néhány dolog azonban felújításra, frissítésre szorult.


2. Milyen a lakás hangulata, a színek?

A lakás Budapest egyik legnépszerűbb és egyben egyik legkeresettebb részén, a 13. kerületben található zöldövezetben, a Rákos patak mellett. Összességében egy nagyon jó alapot kaptunk ezzel a lakással, mivel 40 nm-en nappali-konyha, hálószoba, vendég/dolgozószoba és egy kádas fürdőszoba került kialakításra, valamint a lakáshoz tartozott egy csodás 15 nm-es erkély is ami igazi kuriózumnak számított a maga nemében és minket is elvarázsolt már az első alkalommal.

Színeiben kellemes hatást nyújtott, de tudtuk, hogy a lakás vevői célcsoportját egy frissebb, letisztultabb iránnyal fogjuk nagyobb arányban elérni, ami a  lakás piacra kerülését követően be is igazolódott.

A lakás hangulatát alapjában határozta meg a tágas, szellős terasz illetve a harmadik helyiség is ami manapság nagy kincs, hiszen egyre többen dolgoznak otthonról.

3. Mi történt a lakással a home staging során?

- A régi hajópadlót,ami sajnos nem volt menthető, felszedtük és a helyére laminált padló került

- A fa nyílászárókat -melyek jól működtek, de a színük nem volt megfelelő- a rendelkezésre álló költségkeret szerint - lemázoltuk fehérre. A lakás összképén ez óriásit lendített. Egy teljesen új lakást kaptunk

- Megújítottuk a terasz világítást

- Kijavítottuk ami tönkre volt menve (csöpögő radiátor, leszakadt redőny)

- A teljes lakás felfrissítettük egy tisztasági festéssel


4. Mit mutatnak a számok?

 • A felkészítés-részleges felújítás, bútorok, dekorációk összköltsége- összesen: 1,450,000 Ft
 • Nyereség: 5 MILLIÓ Ft
 • ELADVA 10 nap alatt

   Nézd meg a profi fotós által készített fotókat!

    

   ELŐTTE- UTÁNA képek: