Új építésű lakás...a csodás üres vászon

2019-ben egy 88 nm-es, földszintes, nappali+ 3 hálószobás új építésű ikerházfél felkészítését vállaltuk, ami igazi öröm volt mivel egy üres vásznat kaptunk és mindent a nulláról építhettünk fel, tudatosan haladva a célunk felé, ami a minél magasabb eladási ár elérése volt.

A befektetőknek itt is előre meghatározott költségkerete volt a felkészítésre. Mivel ez egy új építésű ingatlan volt, így a funkciók kijelölésétől kezdve a burkolatok, falszínek, bútorok kiválasztása, a dekorációk beszerzése, a világítás megtervezéséig minden a mi feladatunk volt.

A munkafolyamatokat rengeteg tervezés, költségszámítások előzték meg. Folyamatosan arra törekedtünk, hogy a rendelkezésre álló pénzből az előre meghatározott célcsoportnak a legvonzóbb és talán furcsán hangzik, de ne "túl jó" álomotthont hozzunk létre, hiszen egy agglomerációban fekvő lakás esetében ez is szerepet játszik!

Ha a lakás túlságosan jó, akkor ugyanolyan nehéz eladni mintha az lelakott lenne, hiszen nagyon szűk lesz az a célcsoport aki erre igent mond...

A teljes felkészítés ideje 3 hónap volt. A meghirdetéstől számított 1 hónap múlva talált vevőre. A megtérülés a duplája volt a befektetett pénzösszegnek.

Ha kíváncsiak vagytok az előtte-uána képekre, kattintsatok a lenti fotókra