A projektben a lakás különlegességét az elegáns és igényesen felújított enteriőr adta, melyet tovább fokoztunk azáltal, hogy modern stílust és hangulatot varázsoltunk bele. A lakás színeit és designját úgy választottuk meg, hogy maximálisan kifejezze a modern, otthonos és időtálló érzetet.

A belvárosi lakás elhelyezkedése és az erkély jelenléte lehetővé teszi a városi életstílust és a természetközelség ötvözését. A lakás koncepciójában hangsúlyoztuk a tágas, napfényes tereket és az otthon melegét. Az új színpaletta frissességet és könnyedséget kölcsönöz a térnek, miközben a kiválasztott bútorok és dekorációk modern, letisztult vonalakkal rendelkeznek.

Az enteriőr tervezésekor fontos szempont volt az otthon funkcionalitásának megtartása, miközben egyúttal kényelmet és stílust is csempésztünk a térbe.

Ez a home staging projekt olyan otthont eredményezett, amely nem csupán szép és modern, hanem a hangulata is különleges.

A lakásból egy álomszerű otthont sikerült varázsolnunk, amely minden életszakaszban kellemes életteret biztosít az új tulajdonosoknak.

Nézzétek meg az előtte utána fotókat!

 

Fotók: Homoki István

 

Fotók a felkészítés előtt

 

Fotók:ndhs