Ha ingatlan eladás vagy kiadás előtt állsz a home staging az, amire szükséged van!

A home staging minden típusú és értékű ingatlan esetében működik, nem csak egy optikai tuning, hanem annál sokkal komplettebb módszer, amely magában foglalja az ingatlanpiaci ismereteket, befektetés elemzést, lakberendezést, marketinget és az értékesítést.

Lakásunk is olyan, mint minden eladásra kínált "termék", ahhoz, hogy az eladási, bérbeadási folyamatban nagyobb legyen a siker, megfelelően fel kell készülni az értékesítésre. A tulajdonosok sokszor nem tudnak objektíven, termékként tekinteni otthonukra, ezért elengedhetetlen a külső segítség bevonása.

Elsődleges szempont, hogy a vevői igényekre fókuszáljunk és ezek tudatában ÉRTÉKET teremtsünk a vevők számára. Egy tudatosan felkészített ingatlan a legjobb arcát mutatja, ezzel kitűnik a tömegből és rövid idő alatt, akár piaci ár felett talál gazdára.

A home staging több eszközt alkalmaz, az általános takarítástól kezdve a kisebb javításokon, a bútorok, dekorációk megtervezésén át a profi fotózásig, illetve az ingatlan profi bemutatásáig.

Az összes alkalmazott módszer egy dologra irányul -a legjobb első benyomás megteremtésére.

A HOME STAGING ELVÉNEK AZ AZ ALAPJA, HOGY AZ INGATLANT A LEHETŐ LEGMAGASABB ÁRON ADJUK EL A LEGALACSONYABB ANYAGI RÁFORDÍTÁS MELLETT.

Home staging esetében nem kell rögtön teljes körű felújításra gondolni, egy jó állapotú ingatlan esetében kisebb változtatásokkal, leggyakrabban megfelelő stílusmódosítással szakszerűen bemutatjuk hogyan nézhet ki egy adott helyiség, és milyen funkciót kell betöltenie. Az ingatlan korábban észrevehetetlen tulajdonságait kiemeljük, mindezt azért, hogy minél szélesebb célcsoportot megszólítson.

A home staging-gel a piaci igényeknek megfelelően felkészítjük az ingatlant és elérjük, hogy a potenciális vevők azt érezzék megtalálták azt az életstílust, amit régóta keresnek, az OTTHONT, ahol jól érezhetik magukat!

Az ingatlanfelkészítés mértéke és a ráfordítandó összeg függ az ingatlan állapotától, de mindig az eladó anyagi lehetőségeihez és céljaihoz igazodik. Általánosságban egy jó állapotú lakás esetében, az eladási ár 1-5%-áról beszélhetünk.