Az NDHS csapata teljeskörű szolgáltatást kínál, az ingatlan felkészítésétől kezdve az értékesítés végéig.

Minden nap azon dolgozunk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból és az általunk felkészített lakásokból, házakból, természetesen a megbízó igényeit és lehetőségeit szem előtt tartva.

Ha tetszenek a munkáink és szeretnétek, hogy szakértő kezek készítsék fel az ingatlanotokat az eladásra, vagy az értékesítésben van szükségetek segítségre, keressetek minket.

Ne feledjétek a home staging minden típusú ingatlannál működik és garantáljuk, hogy az egyik legbiztosabb befektetés, amely biztosan megtérül.

 

Szita Anikó

Közgazdászként végeztem, a főiskolán megszerzett tudásomat először pénzügyi területen kamatoztattam. Amikor megismertem a home staginget, az első pillanatban magával ragadott, elsöprő erejét pedig először a saját lakásunk eladásakor tapasztaltam meg, amikor is a home staging képzéseken hallott és tanult szabályokat alkalmazva a felkészített lakást az első érdeklődő vette meg szinte alku nélkül. Ezek után nem is volt kérdés számomra, hogy mindent tudni szeretnék erről az új szakmáról, ami a lakástulajdonosoknak segíthet ingatlanukat a legmagasabb áron, a legrövidebb idő alatt eladni egy kevésbé stresszes formában. 2021 év elején megszereztem az OKJ-s ingatlanközvetítői oklevelet is, hogy a home staging projektek során az elejétől a legvégéig a tulajdonosok segítségére lehessek, ezzel nagy terhet levéve a vállukról. Kedvenc idézetem Marc Jacobstól származik, aki szerint „Az emberek nem tudják mit akarnak, amíg meg nem látják”! Erre csak egy eladásra felkészített lakás képes: Megmutatja a vevőknek, hogy mire vágynak!

 

Vajda Anita

Közgazdászként végeztem szintén jó pár év multis környezetben eltöltött idő után, döntöttem a pályamódosítás mellett. Miután megismerkedtem a home staging-gel célommá vált, hogy a lehető legtöbb tudást megszerezzem erről a szakmáról így elvégeztem a Magyarországon elérhető összes tanfolyamot, mely az ingatlan felkészítésről szól és sikerült okleves home stager-ré válnom. A home staging számomra egy olyan szakma, amely nem csak lakberendezési alapismeretekről, kreativitásról szól, hanem a projekt során kiemelkedően fontos a komplex látásmód és az elemzési készség is, amiben közgazdász végzettségem kitűnően segít. Az egyik legfontosabb dolog, ami egyben a küldetésem is, hogy a lakástulajdonosok felismerjék, hogy eladó ingatlanjuk az egyik, ha nem a legnagyobb vagyontárgyuk, amibe érdemes pénzt, időt és energiát fektetni, mert értékesítéskor ez többszörösen megtérül!