A válasz röviden: Igen! A home staging mindig működik!

Ki ne szeretne egy tiszta, rendezett, jól berendezett, értékes lakást vásárolni…? Azzal, hogy felkészítjük az ingatlant az eladásra, egy érzelmi kötődést alakítunk ki a potenciális vevőkkel. A lakást vásárlók nagyrésze az online világban keresi leendő otthonát. Egy eladó lakásnak nem elég a vevők figyelmét megfognia, de érzelmileg is meg kell, hogy érintse őket! Ha egy lakás megfelelően fel van készítve az eladásra, akkor a lehető legszélesebb körben érjük el a potenciális vevőket, azaz így tudjuk a legtöbb vevőt elérni/megszólítani.

Mindig jusson eszünkbe, hogy a lakáseladás egy verseny, ahol nekünk kell a legjobbnak lennünk! Az a cél, hogy kitűnjünk, megkülönböztessenek minket a „többiektől”. Ha egy ingatlan tele van személyes tárgyakkal, színes falakkal az nagy eséllyel vonja el a vevők figyelmét, és nem látják meg a benne rejlő lehetőséget! A home staging megszűnteti az összes zavaró tényezőt és az ingatlan tulajdonságaira irányítja a figyelmet/hangsúlyt.

A semleges színek használatával, a renddel, tisztasággal, funkciók helyes kijelölésével a potenciális vevők könnyebben tudják elképzelni a lakást mint jövőbeli otthonukat!

Az alábbi képek beszéljenek helyettünk...